Skip to content
Kursus i adfærdsdesign

Hvilken forandret adfærd ville ændre din hverdag?

Kursus i adfærdsdesign

Få 60 års forskning og 20 års erfaring på 3 dage

Vi ved, at det kræver grundige indsigter, solide metoder og ret meget hårdt arbejde at få andre til at ændre adfærd. For det er det, vi bruger den meste af vores tid på her i bro. Og det er det, vi vil lære dig på vores 3 dages bootcamp i adfærdsdesign.

Det er din case, der danner afsæt for vores bootcamp: Medbring dine klare ambitioner, så får du redskaber, som skaber den løsning, der får ambitionerne til at blive til virkelighed

Målet er, at adfærdsdesign bliver en fast del af din arbejdsdag – på niveau med din kernekompetence. For når du kan identificere den adfærd, som du gerne vil se, og når du kan kortlægge de barrierer, der står i vejen, så kan du udvikle løsninger, som virker.

Vil du vide mere om vores bootcamp i adfærdsdesign? Så tøv ikke med at kon­tak­te Josefine på josefine@wearebro.dk  eller +45 27 82 63 23.

Dit udbytte

Hvad får du ud af være med på vores bootcamp?

Kriteriet for bootcampen er anvendelighed, og derfor tager den sit nådesløse afsæt i din og de andre deltageres virkelighed. Vi bruger jeres arbejdsopgaver og udfordringer som grundsten i undervisningen. Og vi omsætter de teoretiske input til jeres hverdag.

Det betyder altså, at vi går fra den grundlæggende teori til praksis og tilbage igen – og igen. På den måde får direkte omsat og eksperimenteret med løsninger, der kan implementeres i din organisation.

 • Du får et adfærdsnetværk: Du møder andre, med helt forskellige baggrunde, som har samme interesse som dig – adfærdsdesign, og at omsætte intentioner til transformationer
 • Du lærer at drive optimeringsinitiativer: Fordi du lærer at tage udgangspunkt i de mennesker, du gerne vil flytte. Og det bidrager med et hav af optimeringsmuligheder.
 • Du får kreative kompetencer: Du får et helt nyt katalog af udviklingsindgang, fordi du lærer seks håndgribelige adfærdsprincipper, du kan bruge i dine løsninger.

 

Virksomhedens udbytte

Hvad får din organisation ud af, at du tager på bootcamp i adfærdsdesign?

Du arbejder på en konkret arbejdsopgave undervejs. Så du er faktisk på arbejde, mens du er hos os. Og udover du bringer løsningsinitiativer med hjem, får dine kollegaer også:

 • En ny tilgang til ’plejer’: Der er et tydeligt mønster i tilbagemeldingerne fra vores tidligere kursister. Alle bliver bedre til at udfordre ’Det plejer vi at gøre’ og finde nye måder at gøre det på.
 • Ivrighed efter at handle: Fordi vores bootcamp læner sig op ad deltagernes konkrete cases, bliver deltagerne også ivrige efter at komme i gang med at igangsætte initiativer og se, hvordan de lykkes.
 • Konkrete værktøjer til kollegaer: De får værktøjer, de nemt kan videreformidle til kollegaerne, så adfærdsdesign bliver en naturlig del af arbejdsgangene, der også rækker ind i mødeformer, hvor konkretiseringen bliver tydelig.
Tilmelding

Vil du med på kurset i adfærdsdesign?

Praktisk information

Datoer og pris

Hold og datoer

 

August

 • Modul 1: Tirsdag den 27. august 2024
 • Modul 2: Onsdag den 28. august 2024
 • Modul 3: Onsdag den 25. september 2024

Oktober

 • Modul 1: Onsdag den 23. oktober 2024
 • Modul 2: Torsdag den 24. oktober 2024
 • Modul 3: Torsdag den 21. november 2024

Pris 

18.500 kr. ekskl. moms.

Sted

Esplanaden 34C, 1. sal, 1263 København K

Prisen inkluderer: 

Undervisning, undervisningsmaterialer og fuld forplejning. Eventuel hotelovernatning er ikke inkluderet i prisen.

Ønsker I at komme flere, så ring og hør jeres pris.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kon­tak­te Josefine på e-mail eller +45 27 82 63 23 

Målgruppe

Vores bootcamp er ikke for alle

Vores bootcamp er ikke for alle. Den er for dig, der vil have mere end bare underholdning og uforpligtende inspiration.

Vi stiller høje krav til alle vores deltagere og insisterer på, at teorien straks bliver omsat til virkelighed. Derfor stiller vi opgaver, der kræver en indsats og åbenhed fra din side.

Mest fordi der ellers ikke kommer til at ske nogen som helst forandringer, når hverdagen melder sig hos dig.

Groft sagt er vi alle adfærdsdesignere; vi påvirker hinandens adfærd – mere eller mindre hensigtsmæssigt.

Det spørgsmål, som du skal stille dig selv, er, om du vil blive ved med at påvirke vilkårligt og ubevidst? Eller om du vil have videnskabeligt testede teknikker til at underbygge dine ambitioner, så du sikrer en konsistent indsats?

Hvis dit svar er ’Ja’ til det sidste, så er adfærdsbootcampen noget for dig.

Velfaciliteret og praksisnært forløb.
Bros bootcamp i adfærdsdesign har givet mig metoder, som jeg kan gå direkte hjem og bruge i mine forandringsprojekter. Et virkelig velfaciliteret og praksisnært forløb.
Bedste kursus jeg nogensinde har været på.
"Alt var gennemtænkt ned til mindste detalje og virkelig dygtige og inspirerende undervisere."
bro gør dig klogere på menneskers adfærd
"Vil du blive klogere på menneskets irrationalitet til at designe bedre løsninger - så har BRO kompetencen og engagementet til at lære dig det!"
En øjenåbner
"At arbejde med adfærdsdesign er en øjenåbner. Jeg har lært, at det er det simple og enkle, der fungerer, og at man ikke skal være bange for de banale løsninger."
Kanon godt forløb.
"Det kan varmt anbefales! Jeg har allerede fået håndteret nogle udfordringer med brug af grebene i adfærdsdesign, og det virker bare."
Jeg arbejder allerede med adfærdsdesign
Jeg har fået metoder med hjem, som jeg kan tage i brug med det samme, og jeg er allerede i fuld gang 🙂
Adfærdsbootcamp

Sådan implementerer du adfærdsdesign i dine arbejdsopgaver

Modul
Modul 1: Ønsket adfærd og irrationelle mennesker
Vi introducerer dig for adfærdspsykologiens teoretiske fundament. Vi arbejder med konkretisering af din ønskede adfærd, og vi kigger på de skrivebordsfriktioner, der står i vejen.

Output
Du lærer at konkretisere din ønskede adfærd – hvilket ikke er en nem opgave. Og du omsætter adfærdsteorien til potentielle friktioner for netop den adfærd, du gerne vil se.
01
Modul
Modul
Modul 2: Find friktioner, tag hul på løsninger
Du får en grundig introduktion til, hvilke metoder du skal bruge til at undersøge den adfærd, du gerne vil ændre. Metoderne sikrer, at du får indblik i de friktioner, der faktisk står i vejen for din ønskede adfærd. Og du starter på de første løsningsideer.

Output
Når dagen er omme har du fået en metodeværktøjskasse og lavet en klar plan for, hvordan du vil undersøge adfærden hos din målgruppe. Og du er kommet med de første bud på, hvordan du kan fjerne dine skrivebordsfriktioner.
02
Modul
Undersøg adfærden og friktionerne hos din målgruppe
Mellem modul 2 og 3 skal du på feltarbejde og undersøge den adfærd, du gerne vil ændre. Du vil bruge metoderne til at få indblik i, hvad de reelle friktioner er. Og du vil måske afprøve ideer til, hvordan du kan fjerne friktionerne.

Når vi mødes på modul 3, skal du i bedste Løvens hule-format præsentere din adfærd, dine friktioner og dine bud på løsning

Det sikrer, at du straks omsætter de teoretiske input til praksis i dit arbejde – og det er det allervigtigste-
Modul
Modul 3: Endelige løsninger og debiasing
Du har været ude i den virkelige verden og fået erfaring med, hvad der virkelig står i vejen. Du skal pitche dine indsigter for de andre deltagere, og du får feedback på dine løsningsforslag. Derefter vender vi pilen indad og ser på, hvilke biases hos dig selv der står i vejen for forandringer og vaneændring.

Output
Når forløbet er slut, står du tilbage med konkrete løsningsforslag, der vil påvirke din ønskede adfærd i en forudsigelig retning. Derudover vil du have kompetencerne til at lade adfærdstænkningen gennemsyre alle dine fremtidige arbejdsopgaver – det hører vi i hvert fald fra tidligere deltagere.
03
Modul
Skriv dig op

Interesseliste

Måske passer datoerne dig ikke. Måske har du brug for tænketid. Eller måske vil du gerne i ny og næ høre lidt mere om bro.

Vi har oprettet en interesseliste til dig, der gerne vil have besked om kommende hold, særpriser, deadlines, overbygninger og bros andre uddannelser og kurser. 

Så skriv dig op i formularen her – det er ganske uforpligtende.

Undervisere

Hvem møder du på din adfærdsbootcamp?

bro arbejder vi praktisk og strategisk med kommunikation og adfærd fra morgen til aften. Derfor er det vores konsulenter, der underviser og drysser teoretiske og praktiske indspark ned over deltagerne på bootcampen adfærdsdesign.

Sofie er konsulent og adfærdsrådgiver i bro. Hun underviser på modul 1 på uddannelsen i adfærdsdesign. bro adfærdsdesign
Sofie Martine Dideriksen

Adfærdsrådgiver 

Med en baggrund i psykologi, statskundskab og arkitektur har Sofie en bred værktøjskasse til at forstå og ændre adfærd. Med udgangspunkt i adfærdspsykologi og menneskers kognitive begrænsninger underviser Sofie i, hvorfor vi mennesker sjældent gør, som økonomerne forudser. Hun er desuden vores in house klimanørd og har stor erfaring med at skabe klimavenlig adfærd såsom forebyggelse og sortering af affald. 

Josefine er etnolog, underviser og seniorkonsulent i bro. Hun underviser på modul 2 på uddannelsen i adfærdsdesign
Josefine Eliasen

Etnolog

Josefine er etnolog og som hendes titel afslører, så handler hendes faglighed mest af alt om at undersøge mennesker og deres handlinger og motiver.

Josefines erfaringspalet er især præget af kvalitative metoder. Hun er et af vores sikreste kort, når du skal undervises i klassiske, dybdegående interviews, rendyrkede observationsstudier og også mere kreative metoder som fx brugerrejser og walk-alongs.

Adfærdsbootcamp

Hvorfor en bootcamp i adfærdsdesign?

Hvordan bruger du adfærdsdesign i din hverdag? 

Tøver du i dit svar, er du langt fra den første. Teori er sjældent plug and play. Så hvis du i dette øjeblik stirrer blankt og fortvivlet ned i et papir med to cirkler om system 1 og 2 og en enkelt om Kahneman, så fortvivl ikke. Du er der næsten, du mangler bare det sidste skub.

Det kan du få på vores nye bootcamp i adfærdsdesign, hvor vi i fællesskab tager hånd om netop dine udfordringer. 

Sammen finder vi de nuancer og værktøjer, der skal hjælpe dig med at få omsat teorien til gangbare løsninger.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Passer datoerne for kursusholdet ikke, kan du tilmelde dig vores interesseliste. Her vil du få besked om næste hold og eventuelle afbud. Du er også velkommen til at kontakte Josefine direkte på e-mail eller +45 27 82 63 23 og blive skrevet på ventelisten.

Er du forhindret i at deltage, skal du kontakte os. Du hæfter fortsat for deltagerbetaling, men du er velkommen til at give din plads videre til en kollega, så længe du holder os underrettet.

Nej, der er ingen tilmeldingsfrist på kurset, men der er et begrænset antal pladser. Derfor anbefaler vi, at du tilmelder dig i god tid.

Ja, kommer I 2 eller flere fra samme virksomhed, tilbyder vi en kollegarabat. Kontakt Nathalie på e-mail eller 28 96 01 91 for at høre mere. 

Ja, du kan se et overblik over alle vores aktuelle uddannelser og kurser her.

Er du nysgerrig på mere?