Skip to content

Tidligere bro'morgen webinarer

Gense vores tidligere bro'morgen webinar

Råd til god økonomisk adfærd - og lidt om den dårlige

12 % af danskerne sparer op ved at betale for meget i skat. Smart – eller hvad?

På denne bro’morgen kaster Sofie og Casper  et adfærdsvidenskabeligt blik på danskernes økonomiske adfærd og kommer med bud på, hvorfor vores økonomiske adfærd ikke altid er den mest rentable – og tips til hvordan vi med hjælp fra adfærdsdesign kan hjælpe vores kunder, medarbejdere eller os selv til at forbedre den.

Gense vores tidligere bro'morgen webinar

Forandring fryder ingen: Adfærdsdesign mod kynisme

Nye strategier får ofte en lidt sløj modtagelse, og det er spild af gode idéer.

Gode idéer og endnu flere gode intentioner er der nemlig ofte rigeligt af i strategier. Problemet er, at nye strategier betyder forandringer, og dem er vi mennesker grundlæggende ikke så vilde med.

Derfor handler denne bro’morgen om, hvordan vi kan bruge adfærdsdesign til at lande godt i nye strategier.

Gense vores tidligere bro'morgen webinar

Kære leder: Er din energi i balance?

Vil du lære at forvalte din energi rigtigt? At sikre den rette restitution? Og i øvrigt øge din organisations effektivitet og din egen trivsel? Så kom med til morgenmøde, hvor vi sætter spot på, hvordan du som leder får en stærk energibalance.

Som leder kan du sikkert nikke genkendende til forventninger om, at du selv en sen fredag eftermiddag er i stand til at tænke store strategiske tanker. Og at du gerne vil optimere hverdagen og derfor lidt for ofte kommer til at bruge det, der skulle have været en mental pause, til at krydse næste punkt på to do-listen af. Men det har det med at give bagslag, for vores hjerner har brug for restitution for at kunne tænke klart. Derfor bør pauser være … pauser.

Gense vores tidligere bro'morgen webinar

Skab klimavenlig adfærd med adfærdsdesign

Savner du også mere ressourcebevidst adfærd blandt dine kollegaer, borgere eller brugere? Kæmper du med at få dine grønne initiativer til at lykkes? Eller undrer du dig over, hvorfor dine kollegaer stadig printer så meget, når du har bedt dem om at spare på papiret? Så tag med os på opdagelse, når vi udforsker, hvordan adfærdsdesign kan styrke grøn adfærd i din organisation eller hos dem, du forsøger at påvirke. 

Vi dykker ned i værktøjer og principper fra adfærdsdesign, der kan motivere og lede dig og andre mod mere klima- og miljøvenlige valg.

Bryd vaner, og skab forandring

Få fem gratis lektioner i adfærdsdesign og nudging

Vil du ændre adfærd? Snup vores fem gratis lek­tion­er i adfærds­de­sign og nudging og bliv­er klogere på, hvor­dan du kan bryde van­er og skabe mærk­bare foran­dringer.

Lek­tierne inde­hold­er en god kom­bi­na­tion af teori, eksem­pler til inspi­ra­tion, samt øvelsesark, der er lige til at bruge.

  • Lek­tion 1: Har du kon­trol over dine egne beslut­ninger?
  • Lek­tion 2: Der­for lykkes du ikke
  • Lek­tion 3: Der­for skal du lave en frik­tion­s­analyse
  • Lek­tion 4: Test min­dre og test oftere
  • Lek­tion 5: Hvor­dan kom­mer du videre med adfærdsdesign?

De bliv­er lev­eret direk­te i din ind­bakke med passende tidsin­ter­val, så du både kan nå at læse, prak­tis­ere, reflek­tere og måske lige frem nå at savne den næste lek­tion.

Gense vores tidligere bro'morgen webinar

Styrk din organisations effektivitet ved at fokusere på din egen trivsel

Vil du som leder både skabe resultater og god trivsel? Men har svært ved at se, hvordan de to ambitioner går hånd i hånd? Så vær med til vores morgenmøde, hvor vi giver et bud på, hvordan du kan performe på både den menneskelige ledelse og hårde bundlinje.

Vi kan afsløre så meget, at det handler om at prioritere dig selv og din egen trivsel på samme måde, som du prioriterer dine medarbejders.

 

Gense vores tidligere bro'morgen webinar

Får I (nok) værdi ud af jeres strategiske indsatser?

Hvis din arbejdsplads er som de fleste, vil det ærlige svar på det spørgsmål formentlig være nej.

Alt for ofte er vi ikke dygtige nok til at få den forventede værdi ud af de strategiske indsatser, vi sætter i søen. Listen med forklaringer er lang. Én af dem handler om, at der ofte sker en dekobling mellem udviklingsprocessen og eksekveringen i hverdagen: Vi bruger oceaner af tid og ressourcer på at udvikle den rigtige strategi, den inspirerende vision eller de motiverende værdier, mens vi ender med at nedprioritere implementeringen.

Eva Rieks og Christina Hendel præsenterer dig for et par simple greb, der hjælper værdiskabelsen og den succesfulde forankring på vej.

Gense vores tidligere bro'morgen webinar

Leder du med effektivitet eller effekt i din hverdag?

Hvad har du mest fokus på som leder? Produktivitet og handling eller længerevarende, strategiske prioriteter?

Den ene ting er ikke vigtigere end den anden. Men i vores jagt på effektiviteten, glemmer vi nogle gange effekten. Den problematik er omdrejningspunktet for dette bro’morgen webinar.

Lyt med og bliv klogere på, hvorfor vi fokuserer så meget på hastighed og to-do lister, og hvordan du kan skabe balance mellem effektiviteten og effekten.

Skal du med?

Fysisk morgenmøde for adfærdsentusiaster

Gense vores tidligere bro'morgen webinar

De hurtige beslutningers bias - og hvordan du undgår dem

Forestil dig, at du sidder i et møde. Det er fredag. Du havde planlagt at gå kl. 15.15, men blev indkaldt til et møde kl. 15.00. Nu er klokken 15.45. Mødet er gået over tid. Du leder efter en hurtig beslutning, så I kan få mødet afsluttet. Og så du kan komme afsted.
Nogle gange træffer kloge, kompetente mennesker dårlige beslutninger. Og det kan ofte forklares ud fra fælles kognitive biases.

Lyt med og bliv klogere når Anne Gerhardt og Nathalie Søegaard præsenterer dig for tre biases, der ofte leder beslutninger på en forudsigelig fejlkurs. Og for hvad du kan gøre ved dem 🙂

Gense vores tidligere bro'morgen webinar

Sådan ændrer du vaner med adfærdsdesign

Hvad står i vejen for de gode vaner?

Har du slået dig selv i hovedet over mislykkede forsøg på at ændre vaner, så er du nok ikke den eneste. Der er meget mere på spil end viljestyrke, motivation og viden.

Vores adfærdsrådgivere Casper og Nathalie står klar med de bedste tips og tricks til at skabe gode vaner. De arbejder med adfærdsdesign til daglig, og kender derfor alt til smutvejene i din hjernes forhindringsbane. 🙂

Gense vores tidligere bro'morgen webinar

Sådan undgår du at handlingslamme din modtager

Har I for mange, lange møder, der ikke ender med en beslutning? Eller har jeres hjemmeside mange besøg, som ikke konverterer til salg? Måske ligger problemet i, at der er for mange muligheder at vælge mellem. Så hvad stiller du op med det? 

Du lytter med når Nathalie & Casper gør dig klogere på, hvorfor mange valg risikerer at handlingslamme din modtager, og hvordan du håndterer det.

Gense vores tidligere bro'morgen webinar

Skab brugerrejser med adfærdsdesign, så du bliver bemærket og husket

Reagerer din modtager ikke, som du havde regnet med, eller får dine produkter eller kommunikation ikke den respons, du havde håbet på?

Så er du måske blevet offer for skrivebordsmani. Måske tænker du, at du ikke har tid til at snakke med din bruger? Måske ved du ikke, hvordan du skal undersøge din brugeroplevelse, eller hvad du skal bruge den til?

Alt det giver vi dig svarene på, når Marie og Casper holder bro’morgen. Lyt med og få indsigt i brugerrejser, kvalitative metoder og adfærdsprincipper, der kan gøre brugerrejsen bedre.

Gense vores tidligere bro'morgen webinar

Psykologisk tryghed i din organisation - kan adfærdstænkning være hjælpsom?

I ethvert effektfuldt samarbejde er der psykologisk tryghed. Men hvad er det egentlig?

Med forandringer for døren – både de store og små – så sættes der større krav til samarbejdsevnen i vores organisationer, og den ledelsesmæssige opgave har derfor ændret sig, så psykologisk tryghed er mere relevant end nogensinde før.

Anne Gerhardt og Julie Kryger Jacobsen arbejder med team- og ledelsesrådgivning, og de sætter ord på den opgave, ledere og teams skal løfte for at sikre psykologisk tryghed på arbejdspladsen.

Skriv dig op

Interesseliste

VIl du vide, hvornår vi holder bro'morgen næste gang?

Så skriv dig op i formularen her – det er ganske uforpligtende. Så holder vi dig opdateret på kommende bro’morgen webinarer, kurser særpriser, deadlines mm.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, så det er det Josefine, du skal have fat i. Hun kan vitterligt besvare alle dine spørgsmål om fx:

  • fremtidige hold og datoer
  • materiale om vores uddannelser og kurser
  • argumenter til din chef om at komme på uddannelse eller kursus
  • og hvad du ellers måtte brænde inde med.