Skip to content
Program for ledere

NærVær: Et åndehul, hvor du kan udvikle dig som leder

Program for ledere

Vil du styrke din trivsel og udvikling med afsæt i ærlig dialog og kompetent sparring?

Som leder oplever du formentlig et stort pres for at sikre både din organisations præstationer og dine medarbejderes trivsel. Det kan du næppe ændre ved – men du kan skærpe din evne til at navigere i det.

Vi har i bro skabt NærVær; et rum, hvor ledere fra forskellige organisationer mødes og udvikler sig som ledere. Udvikling sker gennem dialog og sparring med hinanden og bro. Du bliver emotionelt og fagligt en del af et fællesskab, hvor du arbejder med at styrke både din egen trivsel og din organisations resultater.

Du vil møde ligesindede ledere, som kan inspirere og støtte dig i dit lederskab. bro skaber rammen for et tillidsfuldt, trygt og ærligt åndehul, hvor I kan dele og udveksle erfaringer om ledelsesmæssige problematikker i hverdagen. Samtidig er NærVær et læringsforum, der skaber faglig og personlig udvikling gennem konkrete værktøjer og teknikker.

Vil du vide mere om vores ledernetværk? Så tøv ikke med at kontakte Lucia på lucia@wearebro.dk eller +45 24 43 39 44 .

Dit udbytte

Du får mindst fire værdifulde ting i lederkassen:

1: Fællesskab
Du får trygt samvær og dialog med ligesindede ledere. Vi giver plads til ærlige og sårbare dialoger om det, du som leder oplever i din hverdag.

2: Kompetent ledelsessparring
Du får indsigt og inspiration til at udvikle din egen ledelse og dit professionelle virke, gennem sparring med andre professionelle ledere. Det kan selvsagt medføre strategisk forretningsværdi.

3: Et styrket netværk
Du får relationer, der er bygget på ærlighed, sårbarhed samt emotionel og faglig støtte.

4: Konkrete værktøjer og teknikker
Du får værktøjer til at arbejde konkret og bevidst med din egen trivsel. Og så lærer du, hvordan du kan implementere værdifulde teknikker direkte i din hverdag.

Skriv til os

Vil du vide mere?

Overvejer du, om NærVær kunne være noget for dig? Og er du nysgerrig på at vide mere om indholdet og de praktiske detaljer? Skriv dig op her, og vi vil kontakte dig

Verden har aldrig været så kompleks og støjende, som den er. Men det kører lige præcis, som det skal i 2023. Det er sådan, det er at være menneske i 2023. Der går verden utrolig stærkt. (…) Men det er mit ansvar, hvordan jeg har det i 2023
Marie Kronquist i bro fm
NærVær

Programmets elementer

NærVær består af et forløb, der strækker sig over seks måneder. Det er sammensat af forskellige elementer for at sikre maksimalt udbytte

Indledende samtale
Indledende samtale
Inden vi mødes første gang, hilser vi på dig online og taler om dine bevæggrunde for at melde dig til programmet. Vi vender dine drømme, behov og udfordringer i lederrollen – så vi kan tilpasse forløbet ud fra dine og de andre deltagers virkelighed.
Indledende samtale
Møder
Møder
Vi tror på, at indsigt og reel udvikling sker gennem kombinationen af ærlig dialog og konkrete værktøjer. Møderne i NærVær danner rammen for et rum, hvor du som leder kan dele udfordringer og dilemmaer i lederrollen og få kompetent sparring fra ligesindede.

Derudover vil møderne byde på forskellige inspirationsoplæg fra bro, der stiller skarpt på, hvordan du kan arbejde med at skabe effektive personlige praksisser i hverdagen, der styrker både din trivsel og dine resultater.
Møder
Sparringsgrupper
Sparringsgrupper (selvfaciliterende)
At spejle sig i andres virkelighed og føle en relationel forbindelse til ligesindede er en vigtig faktor for din trivsel som leder.

I sparringsgrupperne mødes du med en mindre gruppe ledere i et intimt rum. Du får sparring på de konkrete problemstillinger, som du oplever som leder i øjeblikket. Og du får ærlig indsigt i andre lederes virkelighed og deres erfaringer, som du kan bruge som inspirationskilde til din egen ledelsespraksis. I faciliterer selv dialogen i sparringsgrupperne ud fra materiale, som bro udarbejder.
Sparringsgrupper
Rådgivningssession: Din trivselsambition
Rådgivningssession: Din trivselsambition
Vi ved, at det er afgørende, at du som leder arbejder målrettet og systematisk med din trivsel. Ellers sker der ofte det, at gode intentioner ikke bliver til reel handling i en travl hverdag.

For at understøtte konkret forandring i din hverdag, mødes du med en bro-konsulent og får rådgivning om, hvordan du kan arbejde konkret med trivsel i din hverdag ud fra en ambition, du selv vælger. Vores mål er at sikre, at du får succes med at implementere dine ambitioner og overkomme typiske barrierer.
Rådgivningssession: Din trivselsambition
Facilitatorer

Hvem møder du på NærVær

Helle Bro

Helle er direktør og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden. Helle fungerer som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer.

Cecilie Astrid Rudolph

Cecilie er seniorkonsulent i bro, hvor hun udvikler og faciliterer forløb, der skaber både personlig og organisatorisk udvikling. Cecilie er specialiseret inden for ledelsesudvikling og kan byde ind med stor teoretisk indsigt og praktisk forståelse for ledelsesfeltet. Og så er Cecilie i øvrigt selv leder og en del af bros ledergruppe.

Bettina Vilhof Laub

Bettina har en særlig passion for at hjælpe ledere og medarbejdere til et bæredygtigt arbejdsliv. I bro arbejder hun både med team- og ledelsesudvikling og med coaching.

Hun har mange års erfaring som strategisk HR Partner og har været rådgiver for seniorledere og executives i nogle af Danmarks største virksomheder.