Skip to content
Kursus i præsentationsteknik

Vil du nå dit publikum, skal du være dit publikum

Kursusstart: 14. juni (Udsolgt)

Kursus i præsentationsteknik

Tre enkle greb til at sikre vejen til din modtagers hjerte – og hjerne

Du har sikkert oplevet talere, der har fascineret dig og formidlet så fængende, at du har tænkt ’De kan bare det der.’ At de må være født til at stå på en scene. Men det kunne lige så godt være dig, der stod der – effektiv mundtlig formidling er nemlig et håndværk, ikke et talent.

Kurset her er for dig, der skal ud at levere din viden til en modtagergruppe, som måske er høfligt interesseret, men – hånden på hjertet – sandsynligvis ikke er mere end det. 

Måske er du fagekspert, måske er du leder med en ny strategi i tasken, eller måske har du et tværgående projekt, hvor du er helt afhængig af, at dine kolleger involverer sig – fx nye it-opdateringer, krav om tidsregistreringer eller udvikling af en ny kulturpolitik for HR.

Gennemslagskraft er hårdt arbejde – ikke magi
Under alle omstændigheder er du nødt til at have redskabskassen på plads. For den effektive mundtlige performance er et spørgsmål om enkle retoriske greb, og de kan læres. 

I ansigt til ansigt-situationen er vi underlagt ydre vilkår, som den succesfulde performer kender og tager ansvaret for. Under overskriften ’Ud over rampen’ sætter vi fokus på nogle af de vigtigste opgaver ved den mundtlige solopræstation.

 

Målet er at give dig de enkle, relevante redskaber, som sikrer både en effektiv forberedelse og den eksekvering, der gør din mundtlige performance til en aktiv del af din professionelle praksis. 

Hos os er vi eksperter i både klassisk retorik og moderne adfærdsdesign, og de felter byder på vigtig viden om troværdighed og effekt mellem mennesker, både på ordvalgs-, kropssprog- og stemmeføringsniveau.

Formen er i sagens natur praktisk; vi skal diskutere og teste den mundtlige performance løbende. For at sikre relevans, niveau og ambitioner skal alle deltagerne forud for workshoppen besvare et par enkle spørgsmål til kompetencer, erfaringer og egen praksis.

Har du spørgsmål til kurset, så tøv ikke med at kon­tak­te Anne på anne@wearebro.dk  eller +45 40 80 51 01

Dit udbytte

På kurset i præsentationsteknik får du redskaber til at sikre, at dit budskab bliver hørt, forstået og handlet på. Du lærer at:

  • vælge det budskab, der overbeviser netop dit publikum
  • indrette et stramt oplæg med klar retning
  • bruge din stemme og dit kropssprog effektivt
  • tackle det ydre pres, som er en del af enhver performance

På den måde garanterer vi (næsten), at du fremover får mere lyst til at sige ja til opgaver, der indebærer mundtlig soloperformance, både små og store forsamlinger.

  •  
Praktisk information

Datoer og pris

Dato

Kurset afholdes den 14. juni 2023 fra kl. 9.00-16.00 (udsolgt)
Sted:
 København KPris 

4.200 kr. ekskl. moms.

Prisen inkluderer: Undervisning, undervisningsmaterialer og fuld forplejning. Eventuel hotelovernatning er ikke inkluderet i prisen.

Vil du holde dig opdateret på næste hold?

Interesseliste

Vi har oprettet en interesseliste til dig, der gerne vil have besked om kommende hold, særpriser, deadlines, overbygninger og bro‘s andre uddannelser og kurser. 

Så skriv dig op i formularen her – det er ganske uforpligtende.

Temaer for kurset

Tre veje til publikums hjerte – og hjerne

Rummets vilkår
Når vi mødes ansigt til ansigt, er det en situation med mange muligheder for nærvær og ’her og nu’-oplevelser. Men det er også et rum med mange praktiske begrænsninger, fx er vores ører nemme at distrahere, hvis der er visuelle forstyrrelser.

Vi ser på konsekvenserne for den mundtlige performer.
01
Hvad vil du (egentlig) sige – og til hvem?
Hvad vil du opnå med at tage ordet? Og hvordan ser det ud, når du lykkes? Det er enkle spørgsmål, enhver performer bør kunne svare på.

Vi diskuterer, hvordan spørgsmålene kan hjælpe jer til struktur, frasortering og vinkling og samtidig styrke effekt og gennemslag
02
Hvad kroppen fortæller
En effektiv performance kræver, at kropssproget fortæller samme historie som ordene – for ellers vinder kropssproget.

Vi ser nærmere på høj- og lavsociale signaler, på deltagernes personlige stil og på klassiske reaktioner, der arbejder stik imod det professionelle budskab.
03
Hvem underviser på kurset

Anne Gerhardt

Anne er seniorkonsulent og adfærdsrådgiver i bro. Hun underviser på uddannelsen i adfærdsdesign. bro adfærdsdesign

Hvorfor taler du? Hvad vil du – helt konkret – opnå? Anne arbejder altid med det enkle retoriske afsæt: Lykkedes du med din ambition, eller lykkedes du ikke? Nåede du målet med din performance – og var det entydigt? For det er det eneste, der er interessant, når du holder oplæg.

Anne har mange års erfaring med bl.a. at gøre fageksperter til formidlere og med at skærpe lederes strategiske budskaber til medarbejderne. Ud over klassisk retorik er den teoretiske basis især suppleret med redskaber fra adfærdsforskning og indflydelsesteori.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Passer datoerne for kursusholdet ikke, kan du tilmelde dig vores interesseliste. Her vil du få besked om næste hold og eventuelle afbud. Du er også velkommen til at kontakte Nathalie direkte på e-mail eller 28 96 01 91 og blive skrevet på ventelisten.

Er du forhindret i at deltage, skal du kontakte os. Du hæfter fortsat for deltagerbetaling, men du er velkommen til at give din plads videre til en kollega, så længe du holder os underrettet.

Nej, der er ingen tilmeldingsfrist på kurset, men der er et begrænset antal pladser. Derfor anbefaler vi, at du tilmelder dig i god tid.

Ja, du kan se et overblik over alle vores aktuelle uddannelser og kurser her.