Skip to content
Adfærdsdesign på tekst

Vil du skrive så ingen kan ignorere dig?

Et adfærdsdesignet skriveværksted

Mestrer du skriftlig kommunikation til perfektion?

Tekster er ikke bare ord. Det er arkitektur.

Du har klikket på et kursus om adfærdsdesign i kommunikation. Det placerer dig et godt stykke fremme i feltet. For det betyder, at du allerede ved, at adfærdsdesign har metoderne til at ændre adfærd. Nu mangler du bare at lære, hvordan du kan bruge det, når du skriver.

For det skrevne ord binder os sammen, men det kan også få kommunikationen til at gå i hårdknude. Og det vil vi gerne undgå. Du får på én dag masseret adfærdsgreb ind i dine tekster, og efterfølgende har du en individuel session med underviseren, hvor du får konkret feedback på din skrivestil, -teknik og ideer til forbedringspotentialer. 

Lyder det som noget for dig? Så skriv dig på vores interesseliste herunder, og bliv en af de første, der får mere at vide om indhold, dato, sted og pris.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Nathalie på nathalie@wearebro.dk  eller +45 28 96 01 91.

Skriv dig op

Interesseliste

Vil du vide mere om vores workshop i adfærdskommunikation?

Skriv dig op til højre, så bliver du en af de første, der får besked, når vi lancerer datoen

Tag det ikke fra os. Tag det fra tidligere deltagere

”Skrivekurset inde­holdt en rigtig god kom­bi­na­tion af skriveråd og adfærd­sprak­sis, som blev gjort hånd­gri­belige gen­nem prak­tiske øvelser og grup­pear­be­jde. Det betød, at de nye læringer kunne over­føres direk­te til mit eget arbe­jde allerede efter workshoppen.”
Praktisk information

Datoer og pris

Dato

Dato kommer. Skriv dig op til herunder, så bliver du en af de første, der får besked, når vi lancerer datoen

Sted: Esplanaden 34C, 1. sal, 1263 København

Pris 

6.995 kr. ekskl. moms.

Prisen inkluderer: Undervisning, undervisningsmaterialer og fuld forplejning. Eventuel hotelovernatning er ikke inkluderet i prisen.

Ønsker I at komme flere, så ring og hør jeres pris.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kon­tak­te Nathalie på e-mail eller +45 28 96 01 91

Hvem er denne workshop for?

Workshoppen er til dig, der i bund og grund bare gerne vil have nogle konkrete teknikker til at skrive bedre. Den er til dig, der vil:

  • have metoden, så du aldrig går til et blankt papir
  • kende teknikker, så du hurtigt finder dit budskab og kan skrive det klart og tydeligt
  • have indsigt i, hvorfor du kommunikerer indefra og ud – og hvad du kan gøre ved det.

Kurset egner sig allerbedst til dig, der skriver mails, som andre skal reagere på. Det kan være, når du skal informere om en ny procedure, frugtordning eller orlov. Det er også egnet til dig, der skriver tekster til borgere med komplicerede budskaber. Eller dig, der skriver notater, som formidler fagstof, det er vigtigt, modtageren læser og forstår.

Et adfærdsdesignet skriveværksted

Brug klassiske skrive- og adfærdsprincipper i din kommunikation

Del 1
Del 1: Hvad er problemet?
Måske har du undret dig over, hvorfor der bliver stillet spørgsmål til det, du har kommunikeret klart og tydeligt om? Vi ser på kognitive benspænd, der kan forklare, hvorfor du kommunikerer indefra og ud – og hvorfor din modtager ikke reagerer. Du får teknikker til at finde dit budskab, og skrive det kort og klart.
01
Del 1
Del 2
Del 2: Fang din utålmodige læser
Måden, du strukturerer din tekst på, er afgørende for, hvorvidt din modtager læser den hele eller kun dele. Du får metoden til at fange din utålmodige læser, så din tekst bliver læst til sidste punktum. Vi ser på strukturer, som hjernen elsker, og du får tre adfærdsprincipper, du straks kan tage i brug. Du arbejder med din egen tekst og får straks masseret metoden ind.
02
Del 2
Del 3
Del 3: Med lup og linse i din tekst
Skriftlig kommunikation er en hands-on-disciplin. Så vi følger undervisningen op med en individuel, online session. Forud for sessionen sender du en tekst, som du gerne vil have sparring på. Med afsæt i teksten får du både en generel diagnostik af din skrivestil og helt konkrete tiltag til din tekst.
02
Del 3
Individuel feedback og sparring
Skriftlig kommunikation er en hands-on-disciplin. Så selvfølgelig bliver undervisningen fulgt op af en individuel session.

Du får konkret feedback og sparring på den tekst, du har udfordringer med. Når du forlader kurset, vil de principper og værktøjer du har stiftet bekendtskab med, være en naturlig del af din hverdagskommunikation.

Den individuelle feedback-session foregår online og tager ca. 30 minutter, og tidspunktet fastlægger vi sammen med dig.
Hvem underviser på din workshop

Nathalie Søegaard

Nathalie er konsulent og adfærdsrådgiver i bro. Hun underviser på uddannelsen i adfærdsdesign. bro adfærdsdesign

Nathalie har over 5 års erfaring som kommunikations- og adfærdsrådgiver. Hun kombinerer sin viden om, hvordan vi mennesker bearbejder information og træffer beslutninger med konkrete værktøjer, der sikrer, effektfuld skriftlig kommunikation.

Hun underviser i skriftlig kommunikation og er kendt for at fange alle med sin indlevelsesevne og indsigt i hverdagens irrationelle adfærd og hvordan vi kan fange den på skrift.

Nathalie har undervist en lang række af vores kunder i skriftlighed, både private virksomheder og offentlige institutioner. Derfor har hun også rig erfaring med at holde workshops, hvor deltagerne allerede på dagen oversætter teoretiske indspark til egne tekster. Det gør det endnu nemmere at fortsætte de gode takter dagen efter, når deltagerne er tilbage i hverdagens andre arbejdsopgaver. Det har hun senest gjort for ATP, Uddannelses- og forskningsministeriet, Novo Nordisk, FOA, youSee og Teknik og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune.